Presentació

El Mas Batllori és un antic mas de pagès restaurat i condicionat per tal de transformar-lo en casa de colònies i lloc d'esbarjo per a petits i grans. L'entorn tranquil de la casa, amb bosc i camps de conreu, fa que el lloc sigui ideal per fer convivències, colònies i trobades de tota mena. El Mas Batllori es troba a Pujals dels Cavallers, un poble pertanyent al municipi de Cornellà del Terri, a la comarca del Pla de l'Estany. És un lloc ben situat, a deu minuts de les ciutats de Banyoles i Girona.

Té un marcat caire familiar i una excel·lent cuina casolana que fa molt més agradable l'estada.

Disposa de diversos espais per a la pràctica d'esports (futbol, bàsquet, voleibol, ping-pong) i diverses sales de tallers a la mateixa casa i edificacions rústiques annexes com són el Paller, la Sala Gran, la cabana Bantú i l'Aula de Natura.

D'entre aquests annexos cal esmentar l'Aula de Natura, batejada amb el nom de "la Caseta dels Hèrptils" on hi ha una representació dels amfibis i rèptils de la comarca i d'altres llocs del món. Aquest centre és un nucli zoològic registrat per la Generalitat de Catalunya que ens ha donat peu per tal de poder ser una Entitat d'Educació Ambiental (EA-089) reconeguda i visitada per escolars d'arreu de Catalunya.

A banda de l'àmplia gamma d'activitats d'educació i sensibilització ambiental, també disposem d'activitats d'aventura que es poden fer a la casa o fora d'ella, tallers de cuina i, també, un bon repertori d'excursions més o menys llargues.

El nostre Centre té el número 158 en el registre de Cases de Colònies i Albergs de Joventut.
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com