Normativa

Can Batllori
Can Batllori
Les flors
Les flors
Accés al Paller del Mas Batllori
Accés al Paller del Mas Batllori
Reineta
Reineta
 1. Mas Batllori és una casa de colònies en la que hi viu permanentment una familia de masovers que està sempre en contacte amb el grup.
 2. Les diferents instal.lacions de què disposa la casa -camp de fútbol, de bàsquet, de voleibol i la piscina- estan a disposició del grup; només la piscina està subjecte a un horari i normativa de bany dins l'època normal de funcionament.
 3. Per tal de fer estada a la casa cal portar sac de dormir, o bé joc complert de llençols. La casa facilitarà mantes sempre que calgui. Disposem de llençols per llogar.
 4. La persona que contracta la l'estada a la casa és la responsable de deixar la casa tal i com l'ha trobada, és a dir, neta i endreçada. En cas de produïr-se desperfectes s'haurà d'abonar les despeses de reparació i restauració d'allò que s'hagi malmés.
 5. Les taules, bancs, lliteres i demés mobiliari de la casa no podrà ésser canviat de lloc sense previ avís al responsable de la casa.
 6. Amb motiu de les diferents normatives vigents de l'Administració, està prohibit ajuntar lliteres o moure-les del lloc on es troben. En cas d'inspecció pot comportar una multa o el tancament de la casa. En aquest cas es farà responsable a la persona responsable del grup.
 7. Als dormitoris està PROHIBIT FUMAR.
 8. La neteja de les habitacions i la seva higiene correspon a cada grup, a tal efecte cada habitació disposa d'estris per a poder-la fer. En tot cas la casa sempre facilitarà el material de neteja que es cregui necessari.
 9. La casa disposa de safareig per a poder rentar la roba i estenedors per a poder-la estendre; cal portar-se sabó. Si es vol rentar a màquina també es pot fer (té un preu a part).
 10. El darrer dia d'estada el grup haurà de TREURE LES MOTXILLES, BOSSES I MALETES de les habitacions abans de les 10 del matí, per tal de facilitar la seva neteja, ja que, generalment, es produeix l'entrada d'un altre grup a les poques hores.
 11. Per evitar problemes amb els veïns, cal que les activitats nocturnes a l'aire lliure no sobrepassin les 12 hores de la nit. A partir d'aquesta hora hi ha d'haver SILENCI.
 12. S'ha de respectar en tot moment l'entorn de la casa, així com les flors i les plantes en general, evitant els sembrats.

EL COMPLIMENT D'AQUESTES NORMES DE CONVIVÈNCIA COMPORTARÀ UN MILLOR SERVEI A L'USUARI

LA CASA ES RESERVA EL DRET D'ADMISIÓ
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com