Activitats » Aventura al Mas

Passeig a cavall
[+] Veure detalls
Des del Mas Batllori existeixen un seguit de rutes per fer a cavall i gaudir de l'entorn natural que ens envolta donant un tranquil passeig.
Tir amb arc
[+] Veure detalls
Activitat d'aventura que es desenvolupa en una zona del camp de bàsquet de la casa de colònies sota la supervisió d'un instructor de tir amb arc.
Ruta a cavall
[+] Veure detalls
Les rutes a cavall pel bosc del Mas Batllori es realitzen en grups reduits amb els corresponents monitors especialitzats que les controlen.
Rocòdrom inflable
[+] Veure detalls
Activitat d'escalada amb arnesos de seguretat i monitor especialitzat.
Quads
[+] Veure detalls
Activitat d'iniciació a la conducció d'aquestes màquines dins un circuit marcat i sota la supervisió d'un monitor especialitzat.
Globus captiu
[+] Veure detalls
Activitat que es desenvolupa a les primeres hores del matí per aprofitar el vent en calma. El globus està captiu i s'eleva  a uns 50 metres d'altura per tal de tenir una visió des de l'aire i experimentar la sensació de volar.
Ruta en BTT
[+] Veure detalls
Hi ha diverses rutes per a poder fer en BTT, algunes ens porten fins a ermites de la zona i fins i tot una d'elles arriba a  Banyoles. La ruta més sezilla correspon a  la ruta del Bosc del mas Batllori.
Karts
[+] Veure detalls
Activitat d'iniciació a la conducció d'aquests vehicles amb la supervisió de monitors especialitzats dins un circuit marcat.
Toro mecànic
[+] Veure detalls
Activitat molt divertida i segura sempre amb la supervisió d'un monitor especialitzat.
Núvol d'escuma
[+] Veure detalls
Molta diversió amb el canó que llença escuma fins deixar-los a tots ben xops. Activitat a realitzar duran el bon temps.
Trampolin elàstic
[+] Veure detalls
Aparell per experimentar i saltar sense parar
Paintball lasser
[+] Veure detalls
Activitat que es desenvolupa pel bosc de la casa i les armes són de raig làsser del tot inofensives. Es treballa l'habilitat i la estrategia d'equip.
Munyir la vaca
[+] Veure detalls
S'ha d'aprendre a munyir la vaca amb més o menys traça. Hi ha un concurs per veure qui treu més llet en el meteix temps. S'obsequia als participants amb un batut.
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com