Activitats » Sortides des del Mas

Vila de Besalu
[+] Veure detalls
Besalú és un gran referent del llegat medieval a Catalunya, l'any 1966 la vila fou declarada conjunt historic-artístic pel seu gran valor arquitectònic.
Parc Natural de les Illes Medes
[+] Veure detalls
El Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter és un parc natural situat a les comarques de l’Alt Empordà i el Baix Empordà i protegeix en total 8.192,19 hectàrees de zona terrestre i marina.
Coves Prehistòriques de Serinyà
[+] Veure detalls
Visita guiada  a les Coves Prehistòriques de Serinyà que es pot complementar amb la realització de tallers de prehistòria al Parc Neolític de la Draga a Banyoles.
Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa
[+] Veure detalls
La Zona Volcànica de la Garrotxa és el millor exponent de paisatge volcànic de la península Ibèrica. Té una quarantena de cons volcànics i més de 20 colades de lava.
La Fageda de'n Jordà
[+] Veure detalls
La Fageda d’en Jordà és un bosc de faigs excepcional perquè creix en un terreny planer i s’assenta damunt d’una colada de lava procedent del volcà del Croscat.
Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà
[+] Veure detalls
El Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà té una superfície aproximada de 4.731 ha, de les quals unes 824 són reserva natural integral estrictament protegida.
Parc Natural del Cap de Creus
[+] Veure detalls
El Parc Natural del Cap de Creus va ser el primer parc marítimoterrestre de Catalunya i protegeix gran part de la península del Cap de Creus. 

Conjunt arqueològic d'Empúries
[+] Veure detalls
Empúries és l’únic jaciment arqueològic de la península Ibèrica on conviuen les restes d’una ciutat grega edificada sobre les ruïnes d’una ciutat romana del segle II aC
La Ruta Dalí
[+] Veure detalls
El Triangle de Dalí, uneix Figueres amb els pobles de Púbol, Port Lligat i Cadaqués. En aquests tres llocs podreu interpretar l’obra de l’artista català Salvador Dalí
Girona emociona
[+] Veure detalls
 Girona té tot l'encant de les grans ciutats, però sense multituds; una ciutat per badar en tots els vessants: carrers, festes, oferta cultural, restaurants, serveis turístics,...
Rutes dels Soldados de Salamina
[+] Veure detalls
Són excursions que es poden fer des del Mas Batllori tot rememoran una part de la història a l'època de la Guerra Civil Espanyola ocorreguda a la nostra comarca.
L'estany de Banyoles i la ciutat. Les estunes
[+] Veure detalls
Visita a la ciutat de Banyoles visitant la part més emblemàtica de la vila, el museu de l'aigua i l'arqueològic, Passejada en barca per l'estany  i visita a les baumes de les Estunes.
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com