Activitats » Rutes i excursions des del Mas

Ruta - 1: Mas Batllori - Banyoles
[+] Veure detalls
Excursiˇ que porta a Banyoles des de la casa de col˛nies passant per dreceres i camins rurals. Temps aproximat a peu: 2 hores
Ruta - 2: L'estany de Banyoles
[+] Veure detalls
Excursiˇ que consisteix en donar la volta a l'estany de Banyoles admirant els seus diversos paratges on es pot observar la vegetaciˇ i fauna existent. Temps aproximat en donar tota la volta a peu: 1 hora.
Ruta - 3: Els recs de Banyoles
[+] Veure detalls
Els recs de Banyoles, en desguassar l'aigua, passen per sota les caes i per la plaša Major, centre neurÓlgic de la ciutat; tambÚ ens fan passar passar per la llotja del Tint o la Farga entre d'altres fins que els recs s'uneixen en un de sol que pren el nom de riu El Terri.
Ruta - 4: Mas Batllori - Sant Mer
[+] Veure detalls
Excursiˇ de una durada d'una hora a l'anada i una altra de tornada que va des del Mas Batllori fins a l'ermita de Sant Mer a Vilademuls. Sant Mer era, segons les llegendes, el personatge que va amansar el monstre de Banyoles.
Ruta - 5: Mas Batllori - Santa Caterina d'Espasens
[+] Veure detalls
Excursiˇ de dues hores de durada entre anada i tornada que porta, atravessant la riera Farga, fins a l'ermita de Santa Caterina d'Espasens. Des d'aquest punt, en un dia clar, es divisen les illes Medes i el mar.
Ruta - 6: Mas Batllori - Mas Batllori
[+] Veure detalls
Excursiˇ de dues hores de durada que d˛na una volta per la zona rural de la Vall del Terri. La ruta surt del Mas Batllori i passa pels pobles de Pujals dels Pagesos, Sords i Pujals dels Cavallers per acabar arribant una altra vegada al Mas Batllori.
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com