Instal·lacions

1- El Mas Batllori
Casa rústica de pagès de tres plantes amb habitacions col·lectives de diferents capacitats ( 8, 10, 12, 12, 20 i 20). El menjador té una capacitat  de 120 persones i a la planta baixa hi ha sales de tallers.
2- El Paller
Antic paller restaurat de dos plantes que disposa de tres habitacions (8, 8 i 2) i una sala d'estar per fer servir de menjador o sala de tallers. Té una  porxada on hi ha una taula de ping-pong. També te un sorral per juga la quitxalla.
3- Aula de Natura
Aquesta cabana anomenada "La caseta dels Hèrptils" és un nucli zoològic (G 21/00019) on hi ha gripaus, granotes, tritons, salamandres, tortugues d'aigua i de terra, sargantanes, llangardaixos, dragons i serps més o menys grosses, alguns són autòctons, altres són al·lòctons. Viuen en diferents terraris i durant el taller es poden tocar.
4- Annex Aula de Natura
És un recinte exterior on hi ha tortugues d'aigua i de terra en espais separats. Actualment s'hi fa, en conveni amb el Dep.de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya, la cria i reproducció de la tortuga mediterrànea (Testudo hermanni hermanni) que està en perill d'extinció.
5- Kibanda Bantu
Construcció rústica feta a imatge i semblança de les que construeixen els homes de la ètnia bantu a l'Àfrica. Serveix com a sala de tallers malgrat ser una sala polivalent.
6- Hivernacles
En un d'aquests hivernacles hi tenim moltes i diverses plantes que ens serveixen per fer el taller de Jardineria. L'altre és l'aula de Jardineria on fem, en cas de mal temps, la manipulació. També hi ha un hortet.
7- Sala Gran
Cabana de construcció rústica de 160 m2, lliure d'entrebancs, per realitzar tot tipus d'activitats lúdiques i espectacles. Va molt bé en cas de pluja perquè hi caben més de 100 persones.
8- Poxada Sala Gran
Porxo de 130 m2 multiusos
9- Els burros
Zona delimitada per una tanca on hi ha els burros de la casa. El més popular és en "Dentetes".
10- La piscina
Piscina de 72 m2 de làmina (6 X 12) amb zona de platja de toves i espai amb gespa natural. Te una pendent que va des dels 50 cm fins als 160 cm de fondària.
11- Camp de voleibol - 1
Situat entre l'Aula de Natura i la Sala Gran. Fa 30 x 10 m (300 m2).
12- Camp de voleibol - 2
Situat a la zona del Paller. Mesura 24 x 13 m (300 m2)
13- Camp de futbol
Camp de terra de 40 x 27 m (1080 m2).
14- Zona Aualé
Espai reservat per a jugar a un joc mancala africà molt popular a nombrosos països d'aquest continent.
15- Camp de bàsquet
La pista es troba situada al bosquet de la casa i és una pista reglamentària de terra
16- Font camp de voleibol - 1
Al Mas Batllori hi ha diverses fonts adaptades per tal de que la mainada pugui beure aigua sense problemes.
17- Barbacoa
Disposem d'un espai per tal de poder coure carn a la brasa.
18- Teacher's hut (cabana dels mestres)
Cabana de fusta de faig d'uns 40 m2 adequada per servir de sala de mestres i/o aula de tallers. Construcció rústica molt agradable.
19- zona d'aparcament
Espai per a 60 cotxes on els autobusos poden girar sense problemes.
20- Tobogan i rodes
Zona d'esbarjo amb un tobogan, tres rodes de tractor i un sorral perquè juguin la mainada
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com