Taller » Els bolets del bosc del Mas Batllori

Els bolets del bosc del Mas Batllori

Treball sobre els bolets que podem trobar al bosc del Mas Batllori. Diferenciem entre bolet i fong i anomenem correctament les diferents parts d’un bolet. Veiem uns fongs que no fan bolets per passar ja a saber quina funció tenen els bolets dins l’ecosistema, els llocs on viuen, l’època en que es cullen cadascun d’ells i la forma de fer-ho.

També expliquem quins són els principals enemics dels bolets i expliquem les Normes del Boletaire, el comportament que s’hauria de tenir dins el bosc i una sèrie de recomanacions referents als bolets.

Gràficament es poden veure al dossier de l’alumne els bolets més corrents  que podem trobar al bosc del Mas Batllori, tant de bons com de dolents.

Finalment, l’activitat consisteix en fer una sortida al bosc a la seva recerca i la comprovació, un cop a l’aula, de la seva comestibilitat. Llavors la cuinera de la casa ens en fa uns quant per tastar-los.

Aquest taller s'adreça a:
Cicle Inicial, Cicle Mitjà, Cicle Superior.
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com