Taller » TERRI la tortuga mediterrània

TERRI la tortuga mediterrània
A Catalunya, alguns rèptils com la tortuga mediterrània es troben en greu perill d’extinció. El nostre centre ha establert un conveni de col·laboració amb el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya que ens permet col·laborar en la cria i reproducció de la tortuga mediterrània (testudo hermanni hermanni) en unes instal·lacions annexes del nostre nucli zoològic i, al mateix temps, continuar desenvolupant i ampliar en continguts la nostra tasca docent en vers els amfibis i rèptils. Per això, hem  realitzat una activitat  o taller, dirigida als més petits, que vol donar a conèixer com són les tortugues en general i la problemàtica existent amb les tortugues catalanes en particular, a partir de la seva coneixença i  contacte directe.  Així, els alumnes realitzaran un treball de camp on les observaran i diferenciaran segons siguin aquàtiques o terrestres,  realitzaran pràctiques de mobilitat reptiliana, diferenciaran les tortugues catalanes de les altres espècies foranes que tenim al centre, les alimentaran amb plantes que prèviament hauran recol·lectat al bosc i faran un treball de comprensió en un dossier i un retallable de la tortuga TERRI com a record.

Si és del vostre interès, podeu demanar a aquesta adreça: info@masbatllori.com  la proposta educativa estructurada de la unitat didàctica: TERRI LA TORTUGA MEDITERRÀNIA. que us serà enviada.

Taller subvencionat
Aquest taller s'adreça a:
Cicle Infantil, Cicle Inicial.
MAS BATLLORI · Escola de Natura - Casa de Colònies · Pujals dels Cavallers (Cornellà de Terri - Girona) · t. 972 594 538 · info@masbatllori.com